March 4, 2024

De 32 beste spa’s wereldwijd, volgens de redacteuren van ELLE

De 32 Beste Spa’s Wereldwijd, Volgens ELLE Redacteuren

Als het aankomt op het vinden van de beste spa’s wereldwijd, is het belangrijk om te vertrouwen op de experts. Gelukkig heeft ELLE magazine een lijst samengesteld van de 32 beste spa’s wereldwijd, op basis van de aanbevelingen van hun eigen redacteuren. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende massage, een verjongende gezichtsbehandeling of een wellness-ervaring die je geest en lichaam in balans brengt, deze spa’s bieden het allemaal.

1. COMO Shambhala Estate, Bali, Indonesië
Het COMO Shambhala Estate in Bali biedt een holistische benadering van welzijn en combineert luxe accommodatie met gezond eten, activiteiten zoals yoga en meditatie en een scala aan spa-behandelingen.

2. Aman Spa, Venetië, Italië
Gelegen in een prachtig 16e-eeuws paleis in Venetië, biedt de Aman Spa een oase van rust en ontspanning in het hart van de stad. Met uitzicht op het Canal Grande, biedt de spa een scala aan behandelingen die traditionele Oosterse en westerse technieken combineren.

3. Six Senses Douro Valley, Portugal
Omgeven door wijngaarden en de rivier de Douro, biedt deze spa een mix van moderne en traditionele behandelingen. Met een focus op holistisch welzijn, biedt de spa een scala aan activiteiten zoals yoga, meditatie en wandelingen in de natuur.

4. Blue Lagoon, IJsland
De Blue Lagoon is een van de beroemdste geothermische spa’s ter wereld en biedt bezoekers de kans om te ontspannen in het warme, mineraalrijke water. De spa biedt ook een scala aan behandelingen, waaronder moddermaskers en massages.

5. Chiva-Som, Hua Hin, Thailand
Gelegen aan de Golf van Thailand, biedt Chiva-Som een uitgebreid assortiment aan holistische behandelingen, van traditionele Thaise massages tot gezondheidsconsultaties en wellness-programma’s op maat.

6. Ananda in the Himalayas, India
Gelegen in de heuvels van de Himalaya, biedt Ananda een mix van Ayurvedische behandelingen, yoga en meditatie. De luxueuze accommodatie en prachtige omgeving maken het tot een ideale bestemming voor rust en ontspanning.

7. Sha Wellness Clinic, Alicante, Spanje
De Sha Wellness Clinic is een toonaangevende bestemming voor medische en wellnessbehandelingen. Met een focus op gezond eten, beweging en ontspanning, biedt de spa een scala aan programma’s om de balans in het lichaam en de geest te herstellen.

8. Lanserhof Tegernsee, Duitsland
Lanserhof Tegernsee is een state-of-the-art kliniek en spa die gespecialiseerd is in holistische geneeskunde en wellness. Met een scala aan behandelingen en programma’s, waaronder detox-kuren, biedt de spa een integrale benadering van gezondheid en welzijn.

9. The Spa at Mandarin Oriental, Tokyo, Japan
Het Mandarin Oriental hotel in Tokyo biedt een uitzonderlijke spa-ervaring met een scala aan traditionele Japanse behandelingen en massages. Met een prachtig uitzicht over de stad, is de spa een oase van rust en ontspanning.

10. The Maldives at Soneva Fushi
De Soneva Fushi spa in de Maldiven biedt een integratie van holistische en ontspannende massages. De spa ligt te midden van de weelderige tropen en biedt een vredige omgeving waar bezoekers kunnen ontspannen en opladen.

11. Lefay Resort & Spa, Lake Garda, Italië
Gelegen aan de oever van het Gardameer, biedt Lefay Resort & Spa een scala aan wellness- en schoonheidsbehandelingen, samen met een prachtig uitzicht op het meer en de omringende bergen.

12. The Bulgari Spa, Bali, Indonesië
Gelegen in het exclusieve Bulgari Resort in Bali, biedt de Bulgari Spa een luxe spa-ervaring met een scala aan behandelingen en massages. Met een focus op ontspanning en verjonging, biedt de spa een serene omgeving om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven.

13. The Spa at The St. Regis Maldives Vommuli Resort
Het St. Regis Maldives Vommuli Resort biedt een luxe spa-ervaring met een scala aan behandelingen en massages in een idyllische omgeving te midden van de turquoise wateren van de Indische Oceaan.

14. The Farm at San Benito, Filipijnen
De Farm at San Benito is een toonaangevende bestemming voor wellness en holistische geneeskunde in de Filipijnen. Met een focus op gezond eten, yoga en meditatie, biedt de spa een scala aan behandelingen om te herstellen en te verjongen.

15. The Spa at Four Seasons Resort, Seychelles
Gelegen te midden van weelderige tropische tuinen en met een prachtig uitzicht op de Indische Oceaan, biedt de Four Seasons spa op de Seychellen een scala aan behandelingen en massages die de zintuigen verwennen.

16. The Ritz-Carlton Spa, Kuala Lumpur, Maleisië
Het Ritz-Carlton Spa in Kuala Lumpur biedt een welverdiende ontsnapping aan de drukte van de stad. Met een scala aan behandelingen, waaronder traditionele Maleisische massages, biedt de spa een luxe ervaring in het hart van de stad.

17. The Spa at Viceroy Riviera Maya, Mexico
Gelegen aan de kust van de Riviera Maya, biedt de Viceroy spa een scala aan wellness- en schoonheidsbehandelingen in een weelderige, tropische omgeving.

18. The Peninsula Spa, Hong Kong
Het Peninsula Hotel in Hong Kong biedt een luxueuze spa-ervaring met een scala aan behandelingen en massages, waaronder traditionele Chinese therapieën. De spa biedt een oase van rust in het bruisende hart van de stad.

19. The Spa at Mandarin Oriental, London, Verenigd Koninkrijk
Het Mandarin Oriental hotel in Londen biedt een uitzonderlijke spa-ervaring met een scala aan behandelingen en massages in een prachtige, serene omgeving in het hart van de stad.

20. The Spa at The Chedi Andermatt, Zwitserland
Gelegen in de prachtige Alpen, biedt de Chedi Andermatt spa een scala aan wellness- en schoonheidsbehandelingen, te midden van adembenemende berglandschappen.

21. The Spa at The Ritz-Carlton, Kyoto, Japan
Het Ritz-Carlton hotel in Kyoto biedt een luxe spa-ervaring met een scala aan traditionele Japanse behandelingen en massages, in een serene omgeving met uitzicht op de Kamo-rivier.

22. St. Regis Punta Mita Resort, Mexico
De St. Regis Punta Mita Resort biedt een luxe spa-ervaring met een scala aan behandelingen en massages te midden van weelderige tropische tuinen en met uitzicht op de oceaan.

23. The Spa at Bulgari Hotel Beijing, China
gelegen in het exclusieve Bulgari Hotel in Peking, biedt de spa een luxe ervaring met een scala aan behandelingen en massages in een prachtige, serene omgeving.

24. The Spa at The Ritz-Carlton, Macau, China
Het Ritz-Carlton hotel in Macau biedt een luxe spa-ervaring met een scala aan behandelingen en massages in de bruisende, kosmopolitische stad.

25. Six Senses Zil Pasyon, Seychellen
Gelegen op het privé-eiland Félicité, biedt de Six Senses spa een scala aan behandelingen en massages te midden van ongerepte stranden en weelderige tropische vegetatie.

26. ESPA at The Europe Hotel & Resort, Ierland
Het Europe Hotel & Resort in Ierland biedt een luxe spa-ervaring met een scala aan wellness- en schoonheidsbehandelingen, te midden van de adembenemende natuurlijke schoonheid van de omgeving.

27. The Spa at The Ritz-Carlton, Bali, Indonesië
Het Ritz-Carlton hotel in Bali biedt een luxe spa-ervaring met een scala aan traditionele Indonesische behandelingen, in een prachtige, serene omgeving te midden van weelderige tropische tuinen.

28. Rosewood Phuket, Thailand
De Rosewood spa in Phuket biedt een luxe spa-ervaring met een scala aan behandelingen en massages te midden van weelderige tropische tuinen en met uitzicht op de oceaan.

29. The Spa at Four Seasons Resort Bali at Sayan
Het Four Seasons Resort in Bali biedt een scala aan wellness- en schoonheidsbehandelingen, te midden van weelderige tropische tuinen en met uitzicht op de rivier de Ayung.

30. The Spa at Mandarin Oriental, Parijs, Frankrijk
Het Mandarin Oriental hotel in Parijs biedt een luxe spa-ervaring met een scala aan behandelingen en massages in een prachtige, serene omgeving in het hart van de stad.

31. The Spa at The Ritz-Carlton, Vienna, Oostenrijk
Het Ritz-Carlton hotel in Wenen biedt een luxe spa-ervaring met een scala aan behandelingen en massages in een elegant, historisch gebouw in het hart van de stad.

32. The Spa at Grand Hotel Kronenhof, Zwitserland
Het Grand Hotel Kronenhof in Zwitserland biedt een luxe spa-ervaring met een scala aan wellness- en schoonheidsbehandelingen, te midden van de prachtige natuur van de Alpen.

Of je nu op zoek bent naar een ontspannende vakantie, een wellness-ervaring om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven, of een holistische benadering van gezondheid en welzijn, deze 32 spa’s wereldwijd bieden voor elk wat wils. Met een scala aan behandelingen en massages, luxe accommodatie en prachtige omgevingen, beloven deze spa’s een onvergetelijke ervaring voor lichaam en geest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *